Grøn salon?
At være grøn salon er ikke noget man bare kalder sig, der findes et "Grøn salon" mærke som stiller krav til de saloner der ønsker at kalde sig for "Grøn salon".

Frisør Miss Sophie er ikke indehavere "Grøn salon" mærket, men vi bestræber os alligevel på at gå vejen mod det mere grønne, ikke kun for kundernes skyld, men i aller højeste grad også for vores ege skyld.

Vi farver hår med både de godkendte produkter på positiv listen og andre produkter, vi vil løbende gå mere mod det grønne, dette kræver dog grundig oplæring i produkterne, da vi stadig vil nå det ønskede resultat. Vores kemi-farver har vi skiftet ud til en serie der kun indeholder 1/3 af den kemi som mange andre kemi farver indeholder, vi bruger Zenz farverne, som ikke indeholder ammoniak, ppd og resorsinol.

Vi bestræber os på at få flere "godkendte" pleje og styling produkter. Vi har også andre produkter, da det stadig betyder meget for os at vores produkter virker som de skal og holder hvad de lover.

Det er en svær balance, grøn, ikke grøn, i de senere år har der været meget fokus på økologi inden for madvare, hud og hårpleje, tøj, rengøringsmidler m.v. Der findes efter vores oplysninger endnu ingen hårprodukter på det Danske marked der er 100% økologiske, men mange der indeholder økologiske ingridienser.

Hos os finder du lidt af hvert. 
www.Misssophie.dk | Køgevej 2 | 4000 Roskilde | Tlf.: 46361973